Webshop » Geurkaarsen » Limited edition, The feel good candle

Limited edition, The feel good candle

Limited edition, The feel good candle
Limited edition, The feel good candle
herfst/winter geurkaars

2 keer per jaar ontwerpt  the S.O.O.S Candle factory een unieke geurkaars. 

De herfst/winter editie heeft een luxe geur, warme tonen met ergens op de achtergrond een herinnering aan Kerst. De geur Myrrhe is heel subtiel aanwezig, Winter Kamperfoelie en Tuberoos zorgen voor een heerlijke weldadige geur. Als laatste hebben wij nog een geur toegevoegd die wij niet verklappen. Deze laatste geur zorgt ervoor dat je in een "dikke warme sokken/hot choco/dekentje/kerstfilm OF haardvuur/rode wijn/geliefde" mood komt. Laat die herfststorm of sneeuwbui maar komen girls.

inc. een " How to handle this candle " kaartje

100% koolzaadwas
NU OOK IN APOTHEKERSPOT


220ml ( +/- 55 a 60 branduren)


Hoe brand je een geurkaars?..

Om optimaal van deze feel good geurkaars te genieten adviseren wij je de eerste keer de kaars minimaal 1,5 uur te branden. Je activeert hiermee de was, de geur en verzadig je het lont met de geurende was. Iedere keer dat je een geurkaars brandt zorg je ervoor dat de bovenste waslaag helemaal gesmolten is. Zo voorkom je dat er een gat ( tunneling ) ontstaat. Plan je moment wanneer je een geurkaars gaat aansteken. Neem lekker de tijd.

De beste plek voor een geurkaars is een rustig plekje, waar het niet op de tocht staat. Niet bij een deur, ventilator, airconditioning of waar veel mensen langs wandelen.  Om walmen te voorkomen knip je steeds voordat je de kaars aansteekt, het katoenen lontje tot +/- 5mm.

Houd de gesmolten waslaag schoon, zodat de geur mooi blijft. Ons advies is om de kaars niet langer dan 3 te branden. Voorkom oververhitting, je wilt niet dat het lontje door de te grote gesmolten waslaag naar de zijkant "zwemt" . Wanneer je binnen 3 uur onze geurkaars dooft blijft het lontje netjes in het midden. De gesmolten waslaag blijft nog lang nageuren. Uitblazen kan natuurlijk, maar doe dat voorzichtig. Zorg dat er geen verbrand lont in de waslaag valt.  Wij raden een kaarsendover aan.

De pot wordt heet tijdens het branden. Dus niet verplaatsen en zorg voor een hittebestendige ondergrond. Bij geen gebruik sluit het potje af zodat er geen stof en vuil in kan komen.

Koolzaadwas is met een warm sopje verwijderbaar. Je kan het potje afwassen en hergebruiken, € 19,95

Beschikbaar - Voorraad: 2

Aantal