Webshop » Aanbiedingen » Fuzawool Bear heren sweater maat L

Fuzawool Bear heren sweater maat L

Fuzawool Bear heren sweater maat L
Bear sweater.
Heren
Maat L                    
Ate draagt op foto 2 een maat L
Hij is ca  1,95 cm lang en ca 75 kg
De FuzaWool-producten zijn handgemaakt in Nepal van 100 % schapenwol uit Nieuw-Zeeland. De wol bevat van nature lanoline waardoor het een waterafstotende werking heeft en een natuurlijk zelfreinigend effect. 


Het makkelijkste is dan ook deze vesten buiten te hangen.

Indien nodig kunnen de vesten naar de stomerij of in de wasmachine op wolwas programma


Lanoline is het vet dat de schapenwol van nature bevat. Dit vet houdt regen en sneeuw weg van het lichaam van de schapen waardoor schapen buiten op het veld kunnen blijven. De wol wordt nat maar alleen aan de oppervlakte, het vocht gaat er niet doorheen en de wol wordt eigenlijk warmer als het nat is. De "Lanoline" heeft ook een natuurlijk zelfreinigend proces dat plaatsvindt wanneer het schaap buiten is. De wol heeft nog steeds deze "Lanoline" -effecten wanneer we het gebruiken voor onze jassen en accessoires, daarom is het de reden om het product buiten te hangen, zoals hierboven uitgelegd.


Als u uw FuzaWool-product wilt wassen, volgt u deze instructies:


Optie 1

Handwas in koud water met alleen lanoline-wolwasmiddel, droog het liggend in handdoeken om het water te absorberen en laat het product daarna in de buitenlucht (liggend) drogen. 


Optie 2

Was de machine in een  wolwas programma met alleen lanoline-wolzeep,  droog het liggend in handdoeken om het laatste water te absorberen voordat het product in de buitenlucht (liggend) wordt gedroogd.

Was dit product zo min mogelijk mogelijk en hang het product zoveel mogelijk te luchten, omdat wol het natuurlijke zelfreinigende effect van lanoline heeft en daarom niet vaak hoeft te worden gewassen.

Als bij het wassen van de Fuza producten normaal wasmiddel en of heet water wordt gebruikt is de kans groot dat het product zal slijten of kapot gaat.
€ 99,95 € 50,00 inclusief BTW

Uitverkocht